De woning omvat een woongedeelte, een kantoor en een praktijkruimte. Deze woning vervangt een oude hoeve welke is afgebroken.

3D beelden van een nieuw te bouwen woning in Zottegem

Nieuwbouw woning te bouwen in Zottegem. De woning is ontworpen in een hedendaagse moderne stijl.

Nieuwbouw woning te bouwen in Zottegem

Deze nieuwbouwwoning zal een oude woning met bijgebouwen vervangen. Het terrein is zeer sterk afhellend naar achter toe, met als gevolg dat het nachtgedeelte op straatniveauis gesitueerd en de leefruimtes worden voorzien op het niveau van de tuin, welke bijna 3 meter lager is dan de straat. Vooraan in het gebouw wordt een kinépraktijk voorzien. Deze bevindt zich ook op straatniveau. Als gevelafwerking wordt een combinatie van gevelsteen en houten gevelbekleding voorzien.

Nieuwbouw woning met praktijkruimte te Brakel

Het bouwterrein bevindt zich in de nabijheid van een park. het is zuid gericht vooraan wat impliceert dat een deel van de leefruimtes naar de ( rustige ) straat zijn gericht. Het mooiste zicht is ook vanaf de voorgevel. Het terrein is ophellend naar achter toe, daardoor is de woning onderkelderd en is de garage ondergonds voorzien. De woning wordt uitgevoerd in een mengeling van verschillende gevelstenen wat een heel speciaal kleurenpallet tot gevolg heeft.

Nieuwbouwproject in Zottegem

april 2, 2019

4 Grote appartementen met zonnige terrassen

juli 2, 2018

Moderne woning

juni 1, 2018

Bouwen van een villa in Zottegem

mei 8, 2018

Klassieke woning om te kaleien

april 3, 2018

Bouwen van een villa met afzonderlijke garage.

januari 10, 2017

Landelijk gelegen moderne villa in Zottegem